SmartTronic Environment – una dintre cele mai mari companii din Republica Moldova în domeniul automatizării. Datorită 100% compatibilitate între dispozitive, vă oferim o gamă largă de producători, care garantează calitatea produselor lor. Selecţia foarte mare de dispozitive de la diferiți producători ne oferă posibilitatea de a fi flexibili în proiectarea sistemelor de automatizare la un preț rezonabil, în conformitate cu dorințele clienților.

Avantaje

  • Instalare Senzori
  • Ventilare / Condiționare
  • Control Draperii / Jaluzele
  • Control Irigare Grădină

1. Controller Principal

Este dispozitivul central care controlează toţi parametrii setaţi şi informează despre starea sistemului în timp real. Controllerul Principal recepţionează informaţiile transmise de diferiţi senzori şi dă comandă altor dispozitive ca să îndeplinească anumite funcţii.

2. Senzor de prezenţă şi lumină

Acest senzor detectează prezenţa oamenilor în încăpere şi intensitatea luminii. Nu necesită cablu de alimentare. Se foloseşte pentru a eficientiza lucrul sistemelor de: iluminare, ventilare şi condiţionare, încălzire, securitate.

3. Sensor de temperatură şi mişcare

Acest senzor se foloseşte mai des pentru controlul temperaturii în încapere. De obicei lucrează în tandem cu valva de control a caloriferului şi poate ajusta automat nivelul de agent termic necesar. Nu necesită cablu de alimentare. Vă poate economisi pâna la 40% cheltuieli la energie termică.

4. Sensor ferestre/uşi deschise

Acest senzor informează despre fereastra sau uşa deschisă. Este folosit pentru control temperatură,iluminare, securitate. Nu necesită cablu de alimentare.

5. Control valvă calorifer

Dispozitiv care controlează nivelul de deschidere/închidere a robinetului la calorifer în dependenţă de nivelul temperaturii în încapere şi a prezenţei oamenilor. Nu are nevoie de cablu de alimentare. În tandem cu dispozitivul dotat cu sensor de temperatură şi mişcare, vă poate economisi pâna la 40% din cheltuielile pentru energie.