1. Controller principal

Este dispozitivul central care controlează toţi parametrii setaţi şi informează despre starea sistemului în timp real. Controllerul Principal recepţionează informaţiile transmise de diferiţi senzori şi dă comandă altor dispozitive ca să îndeplinească anumite funcţii.

2. Control acces

Este un dispozitiv care controlează accesul persoanelor în încăpere. Înregistrează ora, data, timpul accesului şi parametrii biometrici. Se foloseşte împreună cu sistemul de securitate al încăperii şi blochează accesul persoanelor neautorizate. Recomandat pentru clădirile administrative şi comerciale.

3. Supraveghere Video

Camera video wi-fi care permite monitorizarea unor încăperi sau spaţii. Se foloseşte împreună cu sistemul de securitate. Permite monitorizarea la distanţă în regim on line sau/si înregistrarea video pe dispozitive de stocare a informaţiei.

4. Telecomanda

Dispozitiv care permite dirijarea la distanţă a jaluzelelor, draperiilor sau rulourilor. Se foloseşte în sistemul de automatizare pentru încăperi cu multe geamuri. Permite setarea unor poziţii preferate care automat plasează toate jaluzelele sau draperiile în poziţia setată.

5. Senzor CO2/CO/VOC/RH

Senzor care detectează nivelul de dioxid de carbon, monoxid de carbon, componente organice volatile, umiditatea relativă. Se foloseşte pentru aprecierea calităţii aerului în încăperi şi locuinţe. Este folosit împreună cu sitemul de ventilare/condiţionare şi securitate.