1. Controller Principal

Este dispozitivul central care controlează toţi parametrii setaţi şi informează despre starea sistemului în timp real. Controllerul Principal recepţionează informaţiile transmise de diferiţi senzori şi dă comandă altor dispozitive să îndeplinească anumite funcţii.

2. Control acces

Este un dispozitiv care controlează accesul persoanelor în încăpere. Înregistrează ora, data, timpul accesului şi parametrii biometrici. Se foloseşte împreună cu sistemul de securitate al încăperii şi blochează accesul persoanelor neautorizate. Recomandat pentru clădirile administrative şi comerciale.

3. Senzor de prezenţă şi lumină

Acest senzor detectează prezenţa oamenilor în încăpere şi intensitatea luminii. Nu necesită  cablu de alimentare. Se foloseşte pentru a eficientiza lucrul sistemelor de: iluminare, ventilare şi condiţionare, încălzire, securitate.

4. Întrerupător fără fir

Este un dispozitiv care are funcţia să conecteze/deconecteze anumite circuite. Nu are nevoie de cablu de alimentare. Poate fi instalat în orice loc sau pe orice suprafeţe. Este instalat împreună cu module inteligente de control ale circuitelor, care recepţionează semnalul de la acest întrerupator şi îndeplinesc funcţia setată.

5. Senzor CO2/CO/VOC/RH

Senzor care detectează nivelul de dioxid de carbon, monoxid de carbon, componente organice volatile, umiditatea relativă. Se foloseşte pentru aprecierea calităţii aerului în încăperi şi locuinţe. Este folosit împreună cu sitemul de ventilare/condiţionare şi securitate.

6. Control valvă calorifer

Dispozitiv care controlează nivelul de deschidere/închidere a robinetului la calorifer în dependenţă de nivelul temperaturii în încăpere şi a prezenţei oamenilor. Nu are nevoie de cablu de alimentare. În tandem cu dispozitivul dotat cu sensor de temperatură şi mişcare, vă poate economisi până la 40% din cheltuielile pentru energie.