1. Controller Principal

Este dispozitivul central care controlează toţi parametrii setaţi şi informează despre starea sistemului în timp real. Controllerul Principal recepţionează informaţiile transmise de diferiţi senzori şi dă comandă altor dispozitive să îndeplinească anumite funcţii.

2. Senzor de temperatură, aciditate, compoziţia gazelor

Dispozitive care detecteaza temperatura, aciditatea, compozitia gazelor ţn interiorul vaselor de fermentare. Se folosesc ţn industria de producere, unde procesul tehnologic necesită automatizare, pentru monitorizarea  unui spectru larg de parametri.  Toţi acesti senzori se aleg individual pentru fiecare proiect în parte.

3. Sensor de temperatură şi mişcare

Acest senzor detectează prezenţa oamenilor în încăpere şi intensitatea luminii. Nu necesită cablu de alimentare. Se foloseşte pentru a eficientiza lucrul sistemelor de: iluminare, ventilare şi condiţionare, încălzire, securitate.

4. Întrerupător fără fir

Este un dispozitiv care are funcţia să conecteze/deconecteze anumite circuite. Nu are nevoie de cablu de alimentare. Poate fi instalat în orice loc sau pe orice suprafeţe. Este instalat impreună cu module inteligente de control ale circuitelor, care recepţionează semnalul de la acest întrerupator şi îndeplinesc funcţia setată.

5. Senzor CO2/CO/VOC/RH

Senzor care detectează nivelul de dioxid de carbon, monoxid de carbon, componente organice volatile, umiditatea relativă. Se foloseşte pentru aprecierea calităţii aerului în încăperi şi locuinţe. Este folosit împreună cu sitemul de ventilare/condiţionare şi securitate.