Despre

Membru KNX - asociația care este formată din aproximativ 350 de companii axate pe productia de dispozitive pentru automatizarea de apartamente și clădiri, bazate pe standardul KNX.

knx_update_building_control-large

KNX - un sistem inteligent de control al oricărei clădiri, începînd cu locuințe private pînă la complexe mari de oficii și spații comerciale. Toate dispozitivele sunt unificate printr-o șină de rețea pe toată clădirea, şi aceasta oferă un imens potențial de eficiență energetică, siguranță, securitate şi confort. Avantajele acestei tehnologii includ o reducere semnificativă a consumului de energie, economie de timp și flexibilitate pentru schimbările viitoare. Controlul automat al iluminării şi încălzirii vă permite să economisiţi energie şi reduce costurile financiare.

knx_update_the_intelligent_knx_solution-ru

Tehnologia KNX are arhitectura care leagă toate componentele sistemului, reducând timpul de proiectare și instalare. KNX - este un sistem extensibil şi vă permite să conectați dispozitive suplimentare la componentele de rețea deja existente. Monitorizarea tuturor dispozitivelor din casă, de la încălzire pînă la dirijarea electrocasnicelor, se face cu ajutoru unui panoul tactil. KNX - deschide noi orizonturi pentru îmbunătățirea nivelului de confort și securitate în apartamente și clădiri.

Completati formularul

Completează formularul
×