Apariția sistemelor automatizare a locuințelor - „casă inteligentă” datează din anii șaptezeci ai secolului trecut. Acestea reprezentau o gamă largă de soluții care controlau siguranța și confortul în casă. Pe lângă multifuncționalitate, astfel de sisteme au avut o serie de dezavantaje.

În primul rând, instalarea sistemelor de automatizare a locuințelor putea fi pusă în aplicare numai în etapa de construire a unei case și a fost discutată anterior cu constructori, arhitecți și alte instituții. În al doilea rând, complexul nu putea fi divizat în părți ca să poată fi instalate sisteme de eșantionare. În plus, nu puteau fi adăugate funcții suplimentare complexului finit. În al treilea rând, un astfel de complex a fost accesibil numai pentru cumpărătorii cu un venit peste medie. Costul unui sistem de „casă inteligentă” a ajuns la zece mii de dolari, iar prețul versiunii  cu posibilități avansate era peste trei sute de mii de dolari. Prin urmare, chiar și printre americani, și printre britanici, „casele inteligente” nu erau foarte populare. Fiecare dintre noi vrea să-și protejeze casa de intrări neautorizate, să instaleze contoare pentru a reduce costurile pentru energie electrică, gaze și apă, precum și să găsească alte soluții utile și confortabile. Majoritatea sistemelor moderne actuale pe piață nu includ toate caracteristicile unei case inteligente standard. După cum demonstrează experții, consumatorii nu utilizează funcționalitatea completă a sistemelor. Unii au nevoie de anumite funcții, alții de altele. Astfel, ei și-ar dori sisteme separate pentru:

Toate acestea permit consumatorului să-și doteze casa în funcție de necesitățile individuale, plătind exact ceea de ce are cu adevărat nevoie.

  Automatizare draperii      Compania SmartTronic Environment a decis să creeze această posibilitate, devenind unica companie din țară care oferă soluții pentru instalarea sistemelor automatizate care pot fi aplicate oricând și oriunde, indiferent dacă încăperea este la etapa de construcție sau dacă este deja finisată. Astfel, ei au creat diverse pachete de servicii în funcție de necesitățile și obișnuințele tale. Aceste sisteme au un set minim de senzori, o unitate centrală, o tastatură și un transmițător de mesaje. Dacă utilizatorul are nevoie de funcții suplimentare, sistemul poate fi extins ușor prin conectarea caracteristicilor necesare. Sistemul simplificat include un set limitat de scenarii de posibile incidente și poți fi sigur că acestea sunt 100% utilizate. SmartTronic Environment transformă casa ta într-o „cetate” confortabilă care asigură liniștea și siguranța ta și a familiei tale.

Tehnologia fără fir este revoluția prezentului, ea poate fi instalată, fără demolări, atât în case cât și în apartamente deja finisate.

 

Cu respect,

Meșina Valeriu, Fondator SmartTronic Environment- Licențiat în automatizarea locuințelor

Completati formularul

Completează formularul
×