Fie că aveți o casă nou construită sau una cu rețele învechite, vi se poate întâmpla oricând să vă treziți cu locuința inundată. Scurgerile de apă pot apărea chiar și atunci când sunteți acasă și nici nu bănuiți despre incident, vă dați seama de cele întâmplate doar atunci când vecinii vă anunță despre situație și vă înaintează pretențiile pentru despăgubire.

În Republica Moldova, media despăgubirilor în urma inundării vecinilor variază de la 1500 € la 5000 €. Luând în calcul că pachetul de „prevenire a inundațiilor în locuință”, oferit de compania SmartTronic Environment este de la 630 €, este o oportunitate bună pentru asigurarea locuinței, prevenirea pagubelor provocate de fenomenul de inundare și evitarea sustragerii de sume mari din bugetului familiei pentru despăgubiri.

Sistemul de prevenire a inundațiilor în locuință automat închide robinetul central la apă și transmite un mesaj de informare despre incident pe telefonul dvs. sau al membrilor familiei dvs., astfel puteți lua măsurile necesare pentru repararea zonei defectate fără ca interiorul locuinței dvs. să aibă de suferit.

În UniuneaEuropeană, proprietarii de case dotate cu astfel de sisteme de protecție achită pentru asigurarea locuinței o sumă mult mai mică. Pentru Republica Moldova acest lucru va fi adoptat în viitor, însă, până atunci, puteți întreprinde acțiuni pentru asigurarea locuinței și evitarea acestor situații nedorite.

Posibil ca prețul acestei soluții să fie simțitor pentru unele familii, dar costurile pentru repararea daunelor provocate de inundație sunt cu mult mai mari! Dacă ați investit o sumă impunătoare de bani pentru a procura locuința viselor dvs., atunci a mai rămas să cheltuiți doar puțin pentru a proteja această investiție.

Partenerii noștri internaționali au elaborat aceste tehnologii anume pentru voi și cu ajutorul companiei noastre, SmartTronic Environment, puteți avea acces la tehnologiile de ultimă oră în domeniul automatizării locuințelor. Acestea vă oferă confort, siguranță și economii pentru servicii comunale.

Echipa mea este una de încredere și este permanent alături de dvs. pentru a vă oferi inclusiv suport și mentenanță. La fel, veți beneficia de 3 ani garanție pentru sistemul procurat și un trai liniștit.

Aveți grijă de familia și investițiile dvs. Construiți inteligent cu SmartTronic!

 

Cu respect,

Valeriu Meșina

 

Completati formularul

Completează formularul
×